Ota meihin yhteyttä

Vastaamme mielellämme kaikkiin siivouspalveluihimme liittyvissä kysymyksissä. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä meihin, autamme mielellämme.

Yhteystiedot

Puhelinnumero

Usein kysytyt kysymykset

Tutustu alta yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin!

Hinnoittelumme perustuu kohteen kokoon ja haastavuuteen, mutta esimerkiksi kolmen tunnin kotisiivous maksaa kuukaudessa noin 263,25€.

Ota meihin yhteyttä alta niin katsotaan teille sopiva ratkaisu!
Vuonna 2020 teetetyissä töissä kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa. Saat maksimimäärän, kun yritykselle maksamasi laskun loppusummassa on 5 875 euroa työn osuutta. Omavastuu on 100 euroa vuodessa. Kun maksat työstä yritykselle, saat vähentää 40 % vähennykseen oikeuttavan työn arvonlisäverollisesta hinnasta.

Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Et saa kotitalousvähennystä esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Kun yrittäjä lähettää sinulle laskun töistä, laskussa täytyy olla erittely. Erittelystä näet, mikä on työn hinta. Sen jälkeen voit hakea kotitalousvähennystä työn hinnasta.

Lähde: Vero.fi

Siivouspalvelu riippuu hyvin pitkälti asiakkaasta itsestään. Räätälöimme ratkaisun aina asiakkaan omien tarpeiden mukaan. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan millaisia palveluita me voisimme tarjota juuri sinulle! 
Koti- ja yrityssiivouksen voi tilata joko kertaluontoisena tai sopimuksella. Sopimussiivouksen hinta on kuitenkin aina hieman edullisempi.