Yrityssiivous

Siivouspalvelu Vivide Oy tekee ammattimaisesti myös yrityssiivoukset Turun talousalueella.

Siistit ja puhtaat toimitilat lisäävät työntekijöiden viihtymistä työpaikalla ja toimivat käyntikorttina asiakkaille. Ulkoistamalla siivouspalvelun, voitte keskittyä omaan liiketoimintanne kehittämiseen. Toteutamme yrityssiivoukset Turun talousalueella aina parasta lopputulosta silmällä pitäen.

Tarjoamme yrityksille seuraavia palveluita:

  • Ylläpitosiivoukset
  • Suursiivoukset
  • Ikkunoiden pesut
  • Loppu- ja remonttisiivoukset

Yrityssiivouspalveluihin voimme sisällyttää myös kahvin, virvoitusjuomien ja muiden viihtyvyyttä nostavien jääkaapintäytteiden kuljettamisen tiloihinne. Kokoustarjottavat enintään 20 henkilölle pystymme toimittamaan parin päivän varoitusajalla. Mikäli edessä on muutto uusiin tiloihin, autamme mielellämme siivouksessa niin uudessa kuin vanhassakin osoitteessa.

Teemme teille tarjouksen arvioituamme kohteen ja sovittuamme siivouspalvelun sisällöstä.

Ota yhteyttä, niin laadimme tarjouksen!

Kysy lisää!

Kotisiivous

Toteutamme kotisiivoukset Turun alueella. Voit tilata kertaluontoisen siivouksen kuten joulusiivouksen tai muun suursiivouksen vaikkapa ennen tärkeitä juhlia.

Jos haluat helpotusta arkeesi säännöllisillä siivouksilla, suosittelemme sopimussiivouspalveluamme. Silloin sovimme etukäteen miten usein käymme, mitä kaikkea siivouksiin sisältyy ja mitä palvelu sinulle maksaa. Sopimussiivouksiimme kuuluu automaattisesti säännöllisin väliajoin tehtävä yläpölyjen pyyhkiminen, jolla varmistamme puhtaamman huoneilman. Sopimussiivous on aina edullisin siivouspalvelu.

Kotisiivouksen sisällöstä päätät sinä. Siivous voi olla joko kevyttä ylläpitosiivousta tai suursiivousta, jossa pestään kaikki mahdolliset paikat. Tai jotain siltä väliltä. Toisinaan perussiivouksen lisäksi tulee tarve pestä vaikkapa uuni tai jääkaappi. Teemme sen myös mielellämme. Käytämme yleensä omia siivousvälineitä ja pesuaineita, mutta voimme pyydettäessä käyttää myös asiakkaan välineitä.

Halutessasi huolehdimme ikkunoiden pesustä erillisenä palveluna tai sopimussiivouksesi yhteydessä.

Kysy lisää!

Elämäntilanteen muuttuessa

 
Muutto- ja loppusiivoukset

Tilanteet muuttuvat elämässä, joskus myös yllättäen. Rakentaminen ja remontointi, muuttaminen ja erilaiset vahingot kuten vesi- tai palovahingot ovat jo itsessään stressaavia ja rankkojakin kokemuksia, joissa me tahdomme auttaa sinua. Suuretkin urakat teemme ripeästi ja tarvittaessa useamman työntekijän voimin.

Asuntojen raivaussiivoukset

Suoritamme häätö- ja raivaussiivoukset sekä asuntojen tyhjennykset huolellisesti ja ammattitaidolla. Tyhjennys- ja häätösiivouksille yhteisiä tekijöitä ovat usein suuri tavaran määrä. Pinnat ovat usein vaurioituneet siisteystason ollessa huono.
Kun irtonainen tavara on poistettu asunnosta voi pintojen kunnon arvioida paremmin. Joskus pelkkä pintasiivous riittää. Kuitenkin usein tällaisissa tapauksissa siisteystaso voi olla erittäin alhainen. Tällöin keskustelemme mahdollisesta remontista. Näihinkin tilanteisiin meiltä löytyy ratkaisu.

Kalmasiivoukset

Kalmasiivouksissa kaikki pinnat puhdistetaan huolellisesti. Joissakin tapauksissa myös lattiamateriaali täytyy poistaa. Kalmapuhdistuksessa normalisoidaan tilanne mahdollisimman nopeasti, minimoida hajuhaitat ja mahdolliset muut ympäristöön leviävät ongelmat. Tiloista poistetaan kaikki irralliset hajunlähteet. Myös kaikki rakenteisiin päässeet hajut poistetaan erikoispuhdistusaineita ja otsonointia apuna käyttäen.

Kysy lisää!

Nyt on oikea aika kokeilla kotisiivousta!

Usein kotisiivous mietityttää joko hintansa puolesta tai voi olla vaikea luottaa sinulle ennalta tuntemattomaan siivoojaan. Vividen kanssa voit kuitenkin olla huoletta niin budjettisi kuin omaisuutesi osalta. Jätä yhteystietosi niin keskustellaan juuri sinulle sopivin ratkaisu!

Ota yhteyttä